IT-s álommelók

PHP és/vagy Delphi guruknak.

VAN MÉG FELJEBB A KARRIEREDBEN!


Unod már, hogy kiváló IT-s szakemberként nem részesülsz kellő megbecsülésben, és a szakmában lassan mindenki többet keres nálad?
Tele van a hócipőd az olyan munkákkal, amikről már az elején tudod, hogy semmi értelmük, és pár hét múlva kezdheted őket elölről?
Eleged van a rendszeres túlórázásokból, és hogy emiatt se a családodra, se magadra nem jut elég időd?

Kezdj új életet nálunk, és kerülj be te is a "nagyok" játékába!

PHP fejlesztő és

Delphi fejlesztő

álláslehetőségek

BUDAPESTEN

kiemelt juttatási csomaggal!

Jelentkezem

Határidő: 2021. január 31.

KIK VAGYUNK, ÉS MIT CSINÁLUNK?

Mi itt, a Sessionbase Kft-nél a piac meghatározó szereplőjeként immáron több mint két évtizede foglalkozunk jogszabályokhoz és ügyféligényekhez igazodó rendszerek fejlesztésével. Nevünk, szoftvereink és minőségi szolgáltatásaink ismertek a piacon. Tevékenységünkre egyre nagyobb és biztosabb igény mutatkozik, így ennek kiszolgálásához keresünk új kollégákat.

Mire számíthatsz nálunk?

Bármelyik pozícióra is jelentkezel.

VERSENYKÉPES FIZETÉS
Szeretjük, ha kollégáink elégedettek, ezért a te munkádat is versenyképes fizetéssel jutalmazzuk a vállalt feladataid és a tapasztalataid függvényében.
CSALÁDBARÁT MUNKAREND
Hétfőtől péntekig normál munkarendben (8 órában) dolgozunk, azon belül pedig rugalmas a munkaidő. A lényeg, hogy eredményes legyél! A hétvégéken mi is pihenünk.
UNALOMMENTES ZÓNA
Minden munkánk más és más, így nálunk biztosan nem fogsz beleunni a feladataidba. Számos nagynevű céggel dolgozunk együtt a legújabb informatikai megoldások bevezetésében.
ÉSZSZERŰ FELADATOK
Az észszerűség mentén dolgozunk, ezért kifejezetten ügyelünk arra, hogy csakis olyan munkákat végezzünk, aminek van értelme és hozzáadott értéke a projektjeink szempontjából.
PÁRATLAN TUDÁS
Szeretnél a szakmád legjobbjai közé tartozni? Nálunk olyan projektekben vehetsz részt, melyekben teljes rálátást nyerhetsz a szakmád valamennyi részterületére.
MODERN ESZKÖZPARK
Kiemelt figyelmet fordítunk a jó munkahelyi körülményekre, ezért biztosítunk számodra minden technikai feltételt, ami a hatékony és kényelmes munkavégzéshez szükséges.
BETONBIZTOS CÉG
Cégünk olyan ágazatban tevékenykedik, ami a jövőben is folyamatosan sok munkát ígér. Mi tudjuk, hogy lesz holnapunk, így nálunk neked sem kell aggódnod a jövőd miatt.
IGAZI BARÁTI CSAPAT
Talán fura ezt hallani, de mi tényleg kedveljük egymás társaságát, ezért rendszeresen szervezünk csapatépítőket és közös focizásokat a cég saját pályáján. Sőt, időközönként céges síelést is szervezünk, ahol kiengedjük a gőzt a dolgos hétköznapok után.
KÖNNYEN MEGKÖZELÍTHETŐ
Irodaházunk villamossal és számos buszjárattal is egyszerűen megközelíthető. A munkába járás költségeit a törvény adta kereteken belül minden kollégánknak megtérítjük.

Ez nekem való, jelentkezem

Mindössze FÉL PERC az egész!

Válaszd ki, hogy

melyik munkakörben

tudnád a leginkább elképzelni magad!

PHP fejlesztő

Feladatok: Üzleti folyamatok megismerése, üzleti logika fejlesztése, meglévő rendszerek továbbfejlesztése, hibajavítása, részvétel új szoftverfejlesztési projektekben

Munkarend: teljes (8 órás) munkarend rugalmas időbeosztással

Amit kérünk: minimum középfokú végzettség (felsőfokú előny), legalább 3 éves HTML, PHP5 és MySQL tapasztalat, Javascript és CSS ismerete, rendszerszemléletű gondolkodás, jó problémamegoldó készség

Előny (de nem elvárás): Symfony - jQuery - Bootstrap - ExtJS - SOAP - REST - Postman ismeretek, nyitottság új technológiák megismerésére

Delphi fejlesztő

Feladatok: szoftverfejlesztés Delphi XE7 fejlesztőeszközzel Oracle adatbázis alapokon, minőségi (a konvencióknak megfelelő) forráskód készítése, meglévő rendszerek továbbfejlesztése, hibajavítása, részvétel új szoftverfejlesztési projektekben, együttműködés a tesztelő csapattal a tesztelésben és dokumentálásban.

Munkarend: teljes (8 órás) munkarend rugalmas időbeosztással

Amit kérünk: minimum középfokú végzettség (felsőfokú előny), legalább 3 éves Delphi fejlesztői tapasztalat, alapvető SQL ismeretek, szakmai angol nyelv ismerete (olvasási szinten)


NE MARADJ LE!

Az idő gyorsan fogy, és ebben a körben csupán 1-1 üres pozíció vár betöltésre, melyekre még eddig tudsz jelentkezni:

Jelentkezem

Ha szeretnéd PHP vagy Delphi fejlesztőként még tovább kamatoztatni a tudásodat egy olyan stabil munkahelyen, ahol az versenyképes fizetés mellett magadra és a szeretteidre is marad időd, akkor add le a jelentkezésed FÉL PERC ALATT az alábbi gombra kattintva!

Jelentkezem

 

VAGY

 

Küldd el az önéletrajzodat a karrier@session.hu e-mail címünkre.

Ezek után kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot, és bővebb tájékoztatást ad a munkalehetőségről.

Jelentkezési határidő:

2021. január 31.


Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk a karrier@session.hu e-mail címünkön. Adatkezelési tájékoztatónkat ITT olvashatod el.

 

Megtanítjuk. Segítünk. Szuper leszel.

Várunk téged is csapatunkba!